KONTAKT Telefon 17880 Jour 040 5851 237 info@axrent.ax BESÖKSADRESS JOMALA AXRENT Godbyvägen 180   AX-22150 Jomala Åland BESÖKSADRESS GODBY (FAKTURERINGSADRESS) AXRENT Strömsängsvägen 96B Ax-22410 Godby Åland
Maskinuthyrning

FÖRVARING

Vi har flera lösningar för förvaring. Om du ska  bygga, flytta, renovera eller önskar extra förvaring. Vill du ej ha containern hemma kan vi  erbjuda “selfstorage” Detta har vi i Dalkarby Jomala & Godby  Finström. Där du alla dagar har fri tillgång till ditt förråd. Vi hyr ut till bland annat byggfirmor, elfirmor,  rör- mokare, stugbyar, försäkringsbolag och  privatpersoner. Trygg och säker förvaring.
axrent forvaring

PORTABLA

BYGGNADER

Vi har ett brett sortiment av bodar och containrar. Bland annat containrar med  öppningsbara sidor och isolerade. Rena byggbodar,kontorsmoduler och även enheter med toalett och kök. Vi försöker alltid att ha lediga containrar hemma för snabb leverans. Jour dygnet runt för brand och vattenskador.
axrent portabla byggnader
SMIDIG HYRA - Utlämning & avhämtning av maskiner - Leverans av maskiner - Betalningsvillkor - Försäkringar Registerutdrag Kontaktformulär
axrent corroventa axrent avant axrent vermeer axrent hilti

Välkommen!

Axrent  är ett företag med inriktning på maskinuthyrning inom bygg, anläggning och entreprenad

samt service tjänster inom dessa områden.

Vårt största fokus ligger hos dig som kund, vi vill erbjuda dig kvalitetsutrustning och service till ditt

projekt oavsett storlek.

Simon Björklund

MASKINUTHYRNING

AXrent är ett företag med inriktning på lift och maskinuthyrning. Vår affärsidé är att förse kunden med rätt maskiner så  att arbetet kan genomföras på ett effektivt och  säkert sätt. Alla liftar är säkerhetsbesiktade samt ansvars- och skade-försäkrade. Om vi inte har rätt maskiner för ert  arbete så hjälper vi till att hitta det via vårt breda kontaktnät.

Välkommen!

Axrent  är ett företag med

inriktning på maskinuthyrning

inom bygg, anläggning och

entreprenad samt service

tjänster inom dessa områden.

Vårt största fokus ligger hos dig

som kund, vi vill erbjuda dig

kvalitetsutrustning och service

till ditt projekt oavsett storlek.

Simon Björklund

KONTAKT Telefon 17880 Jour 040 5851 237 info@axrent.ax BESÖKSADRESS JOMALA AXRENT Godbyvägen 180   AX-22150 Jomala Åland BESÖKSADRESS GODBY (FAKTURERINGSADRESS) AXRENT Strömsängsvägen 96B Ax-22410 Godby Åland

MASKINUTHYRNING

AXrent är ett företag med inriktning på lift och maskinuthyrning. Vår affärsidé är att förse kunden med rätt maskiner så att arbetet kan genomföras på ett effektivt och säkert sätt. Alla liftar är säkerhetsbesiktade samt ansvars- och skadeförsäkrade. Om vi inte har rätt maskiner för ert arbete så hjälper vi till att hitta det via vårt breda kontaktnät.

FÖRVARING

Vi har flera lösningar för förvaring. Om du ska bygga, flytta, renovera eller önskar extra förvaring. Vill du ej ha containern hemma kan vi  erbjuda “selfstorage” Detta har vi i Dalkarby Jomala & Godby  Finström. Där du alla dagar har fri tillgång till ditt förråd. Vi hyr ut till bland annat byggfirmor, elfirmor,  rörmokare, stugbyar, försäkrings- bolag och  privatpersoner. Trygg och säker förvaring.
Vi har ett brett sortiment av bodar och containrar. Bland annat containrar med  öppningsbara sidor och isolerade. Rena byggbodar,kontorsmoduler och även en- heter med toalett och kök. Vi försöker alltid att ha lediga containrar hemma för snabb leverans.Jour dygnet runt för brand och vattenskador. 

PORTABLA

BYGGNADER