Om oss

 

 

Mitt namn är Malin Carlsson och jag bor på Åland. Det är en liten ö som befinner sig mellan Finland och Sverige, men tillhör Finland. Vi bor på landsbygden i kommunen Sund på norra Åland i byn Brändbolstad ungefär 30 km från Mariehamn.

 

Jag arbetar som renrumsstädare vid företaget Optinova som tillverkar slang för medicinskt bruk och det trivs jag mycket bra med. Min första hund av rasen Golden Retriever kom in i familjen år 1981 och ett antal hundar av denna ljuvliga ras och en härlig Cavalier King Charles Spaniel tik har tidigare funnits i min ägo. 

 

Jag och Eastfarm´s Keep Cool "Mosse"

 

I oktober 1994 köpte jag min första Welsh springer spaniel. Idag har vi fem tikar hemma och ett flertal hundar i delägarskap och i fodervärds hem. Största delen av fritiden ägnas åt hundarna. Jag är mycket intresserad av utställning, avel och allt övrigt som har med hundar att göra. Min uppfödning av Welsh springer började år 1998.

Livsstilen att ha hund har givit mig många vänner och att leva med Welsh springer spaniels ger verkligen krydda åt tillvaron måste jag säga. De ger mig så enormt mycket. Deras glada, positiva, impulsiva personlighet gör att det sällan är långt till skratt. Att deras även lite självständiga natur påbjuder överraskningar ibland har också sin charm. Som ägare till en welsh får man aldrig tråkigt :)

 

Är du nyfiken på att veta mera om vår uppfödning? Klicka här.

 

 

l>