Jag heter Niina Johansen. Jag fick min första hund när jag var 8år och det var en stövar blandning, efter den hade jag ännu en blandras mellan golden-rottweiler och labrador.

Jag hade min första kull år 1995 - en Chihuahua kull, samma år regisrerades Sippelins Kennel. Jag har haft chihuahua i många år men ej så många kullar.

1999 skaffade jag mej min första Kinesiska nakenhund även kallad Chinese Cresteds Dog. Det var en Puff - Secret Line´s Active Charmer med ett helt juvligt temperament. Då bestämde jag mej att jag ville börja föda upp "kineser" och jag är jättenöjd med de hundar jag har fått köpa till min kennel.

Jag har tre döttrar, Rebecca född -94 och har ett lika stort hundintresse som jag!!! Felicia född april 2003 och Wilma född maj 2005. Min sambo heter Björn och han trivs också med djur, men hans största intresse är nog sjölivet så han jobbar även till sjöss.

Vi bor på ön Åland, i Sunds kommun som ligger ca. 30 km från Mariehamn!! Så vi bor ute på landet och det trivs vi jättebra med!

 

My name is Niina Johansen.

I have 3 daughters. Rebecca born -94 and she is a bright and cheerfull girl.She is as crazy as I am about animals. Felicia was born in april 2003 and Wilma born may 2005.

My partners name is Björn and he likes animals too. Altough he takes a bigger interest in a martime-life, probable cause he is a mariner.

We live on Aland islands, in the municipality of Sund, about 30km from Mariehamn.

So we live in the countryside and we enjoy it.

 

SISTA UPDATERING - LATEST UPDATE