Välkommen

Generationer av arbete

N. Häggbloms Åkeri grundades som ett en mans företag av Nils Häggblom i slutet av 1960- talet. Idag drivs företaget av sonen Niclas med flertalet anställda. Vi erbjuder tjänster såsom transporter, jordschaktningsarbeten, tomtplanering och i princip allt annat inom gräv- och schaktområdet. I maskinparken har vi lastbilar, grävmaskiner, traktorgrävare m.m. Maskinerna förnyas kontinuerligt för att uppfylla dagens miljökrav. Vi försöker välja maskiner med miljövänligare motorer och vi använder miljövänligare tvättmedel och bränslen.

Allt är möjligt

Se gärna vilka tjänster vi kan erbjuda dig här på hemsidan! Kontakta Niclas för mera information eller offert på jobb som du behöver hjälp med. Du kan ta kontakt per telefon eller skicka annars e-post till oss så tar vi kontakt så snart vi kan.
© N.Häggbloms Åkeri 2014
N.Häggbloms Åkeri har sedan 1960-talet byggt vägar, grävt husgrunder, avlopp och vatten- ledningar. Tveka inte att ta kontakt om du behöver hjälp med att få jobb utfört!
Hem Kontakta oss Våra tjänster Maskinpark

Scania 110

Nils-Erik “Nisse” Häggblom som grundade åkeriet har restaurerat denna Scania 110. Intresset för lastbilar och grävmaskiner har gått i arv i flera generationer. Sonen Niclas Häggblom driver idag företaget med flertalet anställda. Åkeriets verksamhet fortsätter i kommande generationer.