Hem Nyheter Historia Styrelsen Fotoalbum Gästbok Länkar

Välkommen till Svinö byalags hemsida!

Styrelsen informerar:

 

Förra året var hemsidan lite dåligt uppdaterad, men vi lovar bättring 2011. Hoppas ni kikar in då och då för att se vad som är på gång. :)

 

Vi ses på årsmötet

 

Alla nya och gamla medlemmar är välkomna!

 

 

SM (Svinö Mästerskapen) i kubb går i år av stapeln lördagen den 23 juli med start kl. 15.00. Lagen lottas på plats. Knytis, grillar finns på plats, ta med andra ord med dig mat att grilla och den typ av dryck du önskar förtära!

Kaffe och bulle bjuds på av arrangörerna Ulle och Susanna (tvåorna från sjolårets mästerskap).


Kom med och spela, ha roligt och umgås. Alla är hjärtligt välkomna!

 


 

 

Fotoalbumet:

 

Blandade foton från 2010 finns i albumet i en ny albumdesign som jag tänkte använda från nu, ge gärna kommentarer i gästboken om ni gillar den eller föredrar den gamla.

 

Tack till de som skickat bilder!

Har du foton till albumet? Maila gärna dina bilder till svinoby@gmail.com eller kom ner till Åddan en sväng så hjälps vi åt att föra över dem!

 

Vill du hjälpa till med hemsidan?

 

Skicka gärna ner den info du vill att ska finnas här, det kan vara historik, nyheter, foton eller annan info. Passar ditt bidrag inte in på någon av sidorna som finns nu så lägger jag till lämplig avdelning.

 

Ge gärna även förslag på vilken info du vill se här. Alla bidrag mottages med tacksamhet! Maila till svinoby@gmail.com

 

Mvh Ann-Sofi

 

Bli medlem! Medlemsavgiften är 10€ för vuxna, 5€ för ungdomar 13-17 år och  barn behöver inte betala. Medlemsavgift betalas in till Andelsbanken kontonummer 557804-276755. Glöm inte att skriva era namn!

 

Har du bilder eller information att lägga in på hemsidan, eller vill du annars ta kontakt maila då till: svinoby@gmail.com