INDEX NYHETER OM KLUBBEN AKTIVITETER RESULTAT CHAMPIONS VALPKULLAR UPPFÖDARE LÄNKAR BILDER FM MÄAJ 2015

Välkommen

ÅLANDS TAXKLUBB r.f. Är en förening för alla med intresse för taxar i alla former. Vi är ca.200 medlemmar. Taxklubben grundades 1958.  I TAXKLUBBEN hittar du likasinnade vare sig du sysslar med jakt, utställning, drevprov, viltspår eller vad du än är intresserad av när det gäller tax. Vi arbetar för taxens och deras ägares intressen på Åland. Att arrangera drevprov för våra medlemmar är en viktig programpunkt inom taxklubben.  Våra prov brukar också visas stort intresse från finska sidan, såväl som från norrmän & svenskar. Taxklubben brukar även hjälpa till med arrangemangen kring den stora hundutställningen på Åland varje höst. Är man själv på väg till nåt prov eller utställning utanför Åland, brukar det inte vara något problem att hitta trevligt resesällskap.
© Ålands Taxklubb  2013.                                                                                                                                                                                         Created BS Information Sept 2013  
    Sänd in Din roliga, fina, vackra, tokiga taxbild till taxklubben@aland.net  Klicka på bilden för att se den i större format !