Välkommen till Färjsundets seglarförening r.f

Nu är det snart dags för årsmöte!

I år blir det på hotell Pommern den 3/2 kl. 18.00. Efteråt blir det tre rätters supé på Kvarter 5, enligt menyn här under.

Anmäl er till Peter Danielsson tel, +358 457 313 4330 och meddela om ni vill ha kött eller fisk, senast den 30/1.

Välkomna!

Meny

Förrätt: Soppa på jordärtskocka med svamp och rökt lammstek.

Varmrätt: Oxfilé med löksmör, bacon, ankleversky, sotade bönor och rostad potatis eller Smörstekt abborre med smörsås, fänkål och potatis-parmesanpuré.

Efterrätt: Créme brulée

Pris för tre rätters supé, 48€

 

Fair logo

Båtmässa 3 eller 10/3 med Vikingline buss. Vi får 25% rabatt om man uppger att man är medlem i Färjsundets seglarförening när man bokar resa. Den andra helgen är det också Fotomässa och Explore (vildmarksmässa) samtidigt.

 

 

Vi är en seglarförening som har vårt högsäte i Färjsundet i Godby och på vår nya klubbholme Bergskär i Vårdö skärgård. Vi är ett glatt och gästfritt gäng som gärna visar upp vår holmen åt gästande båtar. Vi satsar på den familjära sidan inom båtintresset d.v.s. allmänt båtliv av den gamla goda sorten där unga som gamla samlas och gör saker gemensamt. Vi har redan nu allt från spädbarn till pensionärer samlade på vår nya underbara holme Bergskär - precis som det skall vara. Ungdomarna får sitt lystmäte tillfredställt genom allt som finns att göra på holmen utan att få långtråkigt! (segling, paddling, simning, bastubad m.m.)

Nu har vi äntligen flyttat till ett nytt paradis att åka till för våra medlemmar efter flera års sökande!

Ett enigt medlemsmöte enades om ett fastighetsköp i närheten av Granskär, nämligen Bergskär 1:16 med vattenområden 1:19.

Här är en översikt var Bergskär ligger i förhållande till Granskär

 

Öppettider för Lemströms kanal 2017 finns här

 

 

 

 

 

Valid HTML 4.0 Transitional